×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Slapeloze nachten voor Paul de Leeuw

22.06.2017 -

De latenightshow Lekker Laat! heeft Paul de Leeuw wel wat slapeloze nachten bezorgd. Volgens de presentator gebeurde er zo veel en was het zeker in de eerste week heel spannend, zo vertelt hij.


"Iedereen was een beetje in de war: wat is hier nu eigenlijk de formule? En het was best zwaar", geeft Paul toe in het AD. "Daarna kwam er toch een ritme in. Mensen kregen door hoe het programma in elkaar steekt." Het programma in kwestie is dagelijks te zien, werd pas kort voor de eerste uitzending bedacht en wordt gemaakt door een relatief klein productieteam. Een experiment dus, maar toch is De Leeuw blij dat hij de uitdaging is aangegaan.

"Of je vindt het geweldig of je vindt er geen reet aan. Feit is wel dat het programma is omarmd", zegt hij, doelend op de prima kijkcijfers. Lekker laat! zou in eerste instantie een maand op de buis zijn, maar NPO-directeur Frans Klein heeft De Leeuw gevraagd om nog twee weken langer door te gaan. Paul vindt dat een eer, maar zegt eerst toe te zijn aan zijn al eerder geboekte vakantie naar New York.

"Mocht Lekker Laat! doorgaan, dan zal dat pas ergens in maart van het volgende jaar zijn."