×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Slam!-dj Harm vraagt vriend verkering op de radio

Slam!-dj Harm vraagt vriend verkering op de radio
17.10.2018 -

Slam-dj Harm den Besten heeft zijn vriend live op de radio verkering gevraagd in de show Harm & Kees. Hij was pas een week met hem aan het daten en had daarom een discussie met medepresentator Kees Dorresteijn of het niet te vroeg was. Na veel positieve reacties van luisteraars besloot hij de stap te wagen.


Harm en Kees zijn vrienden en delen in hun show alles uit hun leven. Ze hebben het al vaak gehad over het dateleven van Harm en dus besloten ze luisteraars advies te vragen over het vroege verkeringsverzoek. Ze kregen daarop veel reacties van luisteraars die ook snel verkering hebben gekregen. Harm besloot daarom zijn vriend Robbert live te bellen en het te vragen.

Toen Robbert de telefoon opnam en Harm hem vroeg reageerde hij in eerste instantie met 'Wat ben je toch een eikeltje'. Daarna zei hij volmondig 'ja'! Harm is voor zover bekend de eerste radio-dj die zijn vriend verkering vraagt op de radio.