×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sjoukje Hooymaayer ernstig ziek

2.04.2018 -

Sjoukje Hooymaayer stopt voorlopig met acteren. Bij de 77-jarige actrice is kanker geconstateerd. Daarom legt zij per direct haar rol in de musical My Fair Lady neer, maakte productiehuis De Graaf en Cornelissen Entertainment maandag bekend.


'Het is buitengewoon verdrietig nieuws' , zegt producent Hans Cornelissen. 'De ziekte is enige dagen geleden ontdekt. Momenteel wordt door de artsen een behandelplan opgesteld'

Hooymaayer, bij het grote publiek vooral van haar rol in hitserie Zeg ‘ns Aaa, maakte na een afwezigheid van twaalf jaar haar rentree op de Nederlandse podia met haar vertolking van de rol van Mrs. Higgins in de musicalproductie My Fair Lady. Of de actrice nog terugkeert in de productie, die tot in mei in de theaters te zien is, valt op dit moment niet te zeggen.

'We leven vanzelfsprekend allemaal zeer met haar mee en verzoeken de media namens Sjoukje en haar familie om de privacy te respecteren', aldus Cornelissen.