×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Simply Red doet tiende Symphonica in Rosso

3.11.2016 -

Na Lionel Richie, Diana Ross en Sting neemt de Britse band Simply Red volgend jaar de tiende editie van Symphonica in Rosso voor zijn rekening. Dit maakte Marco Borsato donderdagavond bekend in RTL Late Night.


De band van frontman Mick Hucknall (56) staat op 25 oktober in de Ziggo Dome, samen met Guido's Orchestra. Donderdagavond trad de band op in de latenightshow van Humberto Tan.

Het eerste Symphonica-concert was in 2006. Toen was Marco Borsato de hoofdartiest. In de jaren daarna volgden zijn Nederlandse collega's Paul de Leeuw, Anouk, Nick & Simon en de band Doe Maar. Lionel Richie was in 2008 de eerste internationale artiest die Symphonica in Rosso deed, Diana Ross volgde in 2009 en Sting in 2010.

Vorig jaar nam Borsato de concertreeks weer voor zijn rekening.