×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Simon Keizer wint komende tijd geen discussie van zwangere echtgenote

23.02.2017 -

Toekomstige papa Simon Keizer kan zijn weer woord maar beter voor zich houden de komende tijd, want de discussie verliest hij toch. Zijn vrouw Annemarie heeft namelijk een verdraaid goede reden waarom zij alle discussies mag winnen. Ze is zwanger.


Op Instagram post ze een plaatje met daarop: 'Hoe een discussie te winnen: 1. Zwanger zijn 2. Dat is het. Je bent klaar.' In het bijschrift schrijft Annemarie: 'Ik misbruik mijn zwangerschap niet, voel me tot nu toe gelukkig super goed maar deze is wel leuk.' 

Annemarie is zwanger van haar eerste kindje met echtgenoot Simon Keizer. De zanger kondigde aan dat hij en zijn grote liefde een baby verwachten toen hij op de bühne stond voor de 10 Jaar Nick en Simon-concerten. 

 

Ik misbruik mijn zwangerschap niet, voel me tot nu toe gelukkig super goed maar deze is wel leuk#pregnant#howtowinanargument

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op