Simon Keizer Geboorte Kind

Simon Keizer in therapie na geboorte eerste kind: “Ik voelde niets”

Zanger Simon Keizer, wordt over een paar weken voor de tweede keer vader. Hij kan niet wachten, maar blikt ook terug op de geboorte van eerste dochter Kiki. “Toen ze er eenmaal was, gebeurde er niéts. Geen explosieve vadergemevoelens, geen overstroming van geluk.” 

Hij begint zijn Intsagram post: “26 juli 2017, 19.54 uur: Kiki Keizer zag het levenslicht. Een zwangerschap lang was me verteld dat mijn leven voor altijd zou veranderen. Dat ik als persoon zou transformeren.” Simon voelde helemaal niets. “Waarom niet? Ik werd bang, maar verzweeg het. Pas na maanden durfde ik Anne Marie te vertellen dat ik ‘er geen gevoel bij had’. Ik WIST wel dat deze fase uit mijn leven heel bijzonder was, maar ik VOELDE het niet. En zo ging dat een héle tijd door.”

Tekst gaat verder onder post.

Instagram post 1
Instagram post 2
Instagram post 3

Simon Keizer over geboorte kind

Hij vertelt dat hij Anne Marie met hun dochter over de vloer zag rollen, schaterlachend en gelukzalig, en toen pas besefte dat hij dat nooit heeft gehad. Dat is het moment dat hij hulp zocht. “Bij een geweldige psychologe ging ik een intensief en emotioneel traject in, waarin ik heel veel geestelijke rommel heb moeten opruimen. En stukje bij beetje leerde ik weer te voelen. Nog steeds ben ik bezig met die zoektocht. Hulp zoeken is de beste beslissing ooit geweest!” Inmiddels rolt hij namelijk net zo met hun dochter over de grond. Hij sluit zijn post af met: “Over een paar weekjes zal onze volgende baby op de wereld komen. Eens kijken hoe ik alles dit keer ga beleven.”

Reacties post Simon Keizer

Het regent positieve reacties onder de post van de zanger. Arie Boomsma schrijft: “Sterk ❤️”. Actrice en zangeres Marlijn Weerdenburg schrijft: “Wat knap dat je dit deelt ❤️” en zanger Xander de Buisonje schrijft eronder: “Prachtig dat je open bent❤️”. Ook Chantal Janzen, Bobbie Eden, Olcay Gulsen en Bas Smit reageren met een liefdevol hartje.