Simon Keizer geniet achteraf van succes

Simon Keizer vindt het vaak moeilijk te genieten van het succes van Nick & Simon. De Volendammer geniet vaak pas achteraf.

Dat vertelt hij aan RTL Boulevard.

“Ik vind het het allermoeilijkst om op het moment zelf te genieten van dat wat je meemaakt”, gaf Simon toe. “Vaak is het dan toch weer terugkijken.” Op de reis die hij en Nick Schilder voor het programma The Dream naar de Verenigde Staten maakten bijvoorbeeld. “Dat hebben we een halfjaar geleden opgenomen. Ik heb nu pas wat afleveringen terug gezien en nu zie ik: dat was echt helemaal te gek.”

Het afgelopen jaar was voor Nick en Simon ‘een bewogen jaar in alle opzichten’. Het duo verloor zijn manager Jaap Buijs, maar zakelijk ging het hen voor de wind. “Op zakelijk gebied hebben wij een bizar druk jaar beleefd”, zegt Simon.

Ook 2016 wordt een druk jaar voor de Volendammers, die dan tien jaar in het vak zitten. “We werken aan een jubileumjaar”, zegt Nick. Wat de twee in petto hebben, houden ze nog even onder de pet. “Er zullen wat activiteiten aan gekoppeld worden. We gaan het groots vieren.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen