×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Simon Keizer breekt knieschijf

11.08.2017 -

Simon Keizers vrouw Annemarie heeft het de komende tijd extra druk. Niet alleen moet ze zorgen voor de twee weken oude Kiki, ook Simon zit in de lappenmand. De zanger brak zijn knieschijf bij een val.


“Ik liep naar buiten met m’n handen vol spullen en in een moment van onachtzaamheid val ik van het stoepje, recht op mijn knie”, vertelt Simon in zijn nieuwe vlog over zijn ongeluk. De Volendammer heeft de komende weken een spalk om zijn been en loopt op krukken. “Een knieschijf breken komt nooit uit, maar deze timing is wel echt ronduit kut. Je bent totaal machteloos.”

Simon is naar eigen zeggen “volledig afhankelijk” van zijn vrouw. “En dat terwijl we een pasgeboren kindje hebben. Annemarie is nog meer gestegen bij mij in achting, wat draagt ze dit allemaal ook weer goed. Uiteraard is ze niet blij, maar ook niet boos, gelukkig.”

De zanger is zeker de komende zes weken zoet met zijn herstel. “Dan ben ik volledig hersteld, dus vanaf nu tot over zes weken zal ik elke dag een stapje meer kunnen, letterlijk.” Optredens afzeggen wil Simon zeker niet. “Het is te leuk om te doen. Desnoods doe ik ze op een kruk, ik wil erbij zijn.”