‘Simon Cowell zoekt gezinswoning’

Simon Cowell lijkt op zijn 54e toch eindelijk voor de serieuze kant van het leven te kiezen. Het beruchte X Factor-jurylid heeft de woning waarin hij zijn dagen als single sleet te koop gezet. Hij is naar verluidt van plan een gezinswoning te betrekken met zijn zwangere vriendin Lauren Silverman.

De Brit heeft een huis in hartje Beverly Hills, de chique wijk van Los Angeles waar veel sterren wonen. Simon vraagt bijna 15 miljoen euro voor het stulpje, dat uitzicht biedt op de stad en de zee. Een bron vertelt aan de NY Post dat het echt een 'feesthuis' is. 'Simon is er nooit ingetrokken en nu gaat zijn leven drastisch veranderen, dus hij is op zoek naar iets heel anders.'

De scheiding tussen Lauren en Andrew Silverman is afgelopen week rondgekomen. Niets staat Simon en zijn zwangere geliefde dus nog in de weg om samen een liefdesnest te betrekken. Toch blijft de aanstaande moeder volgens de website heen en weer pendelen tussen New York en Los Angeles, want de zoon die ze heeft met haar ex woont in de Big Apple.