Simon Cowell mag niet bij zoon vriendin komen

Simon Cowell moet voorlopig uit de buurt blijven van het zoontje van zijn vriendin Lauren Silverman. Dat is zij overeengekomen met haar ex Andrew Silverman als onderdeel van hun echtscheiding.

Als Simon toch contact heeft met het 7-jarige jongetje, dan moet Lauren een boete van maar liefst 50.000 dollar aan Andrew betalen. En als ze tot drie keer toe de regel overtreedt, dan verliest ze ook zelf het contact met haar zoon.

De bepaling is geldig tot januari 2015 volgens TMZ, die de regeling heeft gelezen. Er staat ook wat tegenover: Andrew mag in het bijzijn van zijn zoontje geen kwaad woord over Simon zeggen en moet er ook op toezien dat anderen dit niet doen. Verder moeten Lauren en Andrew ervoor zorgen dat niemand anders door hun zoontje wordt aangesproken als 'mama' of 'papa'.

Overspel

Andrew heeft ingestemd zijn ex 3000 dollar per maand aan alimentatie voor hun zoon te betalen. Tot slot zijn de twee overeengekomen de officiële reden van hun scheiding aan te passen. Overspel wordt niet langer genoemd in de documenten.

Lauren en Simon worden in 2014 ouders van een zoontje. Hun relatie kwam pas aan het licht toen Lauren afgelopen zomer zwanger bleek, terwijl ze nog getrouwd was met Andrew. De vriendin van Simon is uitgerekend op 28 februari.