×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Silvia van Barneveld dankbaar voor steun

Silvia van Barneveld dankbaar voor steun
19.03.2019 -

Onlangs werd bekend gemaakt dat Raymond van Barneveld en Silvia gaan scheiden. Dit nieuws kwam naar buiten nadat Barney zoenend werd gespot met een andere vrouw. Op Facebook laat Silvia nu weten dat ze erg dankbaar is voor de steun die ze krijgt.


‘Jullie medeleven is overweldigend na het nieuws dat afgelopen week naar buiten is gekomen. Na alles wat me is overkomen doet mij dat echt goed, echter iedereen persoonlijk te woord staan is voor mij een onmogelijke zaak. Het zou betekenen dat ik 24/7 met dit verhaal bezig ben. En dat doet er geen goed aan’, laat Silvia op Facebook weten.

Gelukkig krijgt ze veel steun van haar kinderen en kleinkinderen: ‘Deze doen mij even de pijn vergeten, en daar kan ik nu op dit moment op teren’. Wel trekt ze zich voorlopig zoveel mogelijk terug van de media en sociale media: ‘Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. Mijn leven zit op dit moment in zwaar weer, maar ik weet dat er na de storm ook weer zonneschijn komt, en daar leef ik naar toe!’

Raymond van Barneveld trouwde met Silvia in 1995. De geruchten dat het niet helemaal goed ging in huwelijk, gingen al langer.