×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shows Glennis Grace uitverkocht na America’s Got Talent auditie

3.07.2018 -

Na de daverende auditie van Glennis Grace in America's Got Talent zijn de laatste kaarten voor haar Whitney Houston-tributeshows in AFAS Live de deur uitgevlogen. Beide shows zijn nu volledig uitverkocht, zo laat ze weten.


'Fantastisch natuurlijk dat mensen zo enthousiast zijn. Er is tegenwoordig zoveel te kiezen als het gaat om shows, concerten, festivals. Dan kan ik alleen maar dankbaar zijn', aldus Glennis.

Nog steeds is de zangeres onder de indruk van alle reacties die ze kreeg op haar auditie, die vorige week werd uitgezonden in Amerika. Glennis zong een liedje van Whitney Houston, Run To You. 'Natuurlijk wist ik voor de uitzending al dat de jury en het publiek in de studio enthousiast waren maar wat er daarna gebeurde, daar werd ik echt stil van', zegt Glennis. 'Al die positieve reacties, het viral gaan van de video, het voelt heel bijzonder. Want de concurrentie in de show is groot en het blijft toch spannend.'

De tributeconcerten vinden plaats op 5 en 7 oktober.