×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shelly Sterk geeft jawoord

1.07.2018 -

Shelly Sterk en haar vriend Mark zijn in het huwelijk getreden. De twee gaven elkaar afgelopen weekeinde het jawoord tijdens een romantische buitenceremonie in het Italiaanse Assisi.


'Ja, ik wil! De rest van m’n leven bij jou blijven', schrijft Shelly bij een video op Instagram waarin een korte impressie van de ceremonie is te zien. 'Wat een weekend. Huilen, lachen en heel veel zoenen. Ik ben alle lieve mensen die ons hierbij geholpen hebben zo dankbaar!!!', aldus de Shownieuws-presentatrice.

De 27-jarige Shelly, die vorige maand nog door FHM werd uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland, werd vorige zomer door Mark ten huwelijk gevraagd. Toen gaf ze al aan dat zij en Mark het liefst in Italië willen trouwen.