×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shelly Sterk gaat naar SBS6

19.01.2018 -

Shelly Sterk maakt de overstap naar SBS6. De 26-jarige presentatrice wordt vanaf begin februari een van de presentatoren van Shownieuws.


Ook is ze een van de presentatoren van het nieuwe vooravondprogramma Marktplaats: Heel Holland Handelt, zo maakte de zender vrijdag bekend.

Sterk was eerder bij RTL te zien bij RTL Boulevard en Galileo. Ze was ook een van de kandidaten in de laatste editie van Expeditie Robinson, waarbij zij wist door te dringen tot de halve finale.

'Na een mooie tijd bij RTL kijk ik enorm uit naar dit nieuwe avontuur! Ik vind het te gek dat ik bij SBS6 de kans krijg om onder andere Shownieuws en Marktplaats te presenteren. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan', zegt ze in een persverklaring.