×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sharon Osbourne open over zelfmoordpogingen

Sharon Osbourne open over zelfmoordpogingen
1.05.2019 -

Sharon Osbourne heeft een boekje open gedaan over haar jarenlange strijd tegen depressies. Op drie verschillende punten in haar leven heeft ze geprobeerd er een einde aan te maken, onthulde ze in het programma The Talk, waar ze een van de gezichten van is.


De 66-jarige echtgenote van rocker Ozzy Osbourne probeert het naar eigen zeggen altijd luchtig te houden als het gaat om haar psychische problemen. Sharon erkent dat het soms moeilijk is en ze wenst dan ook dat er een manier is om negatieve gedachten te beheersen. ‘Ik zou willen dat iedereen altijd alleen maar aan bloemen, madeliefjes en prinsessen zou denken, maar dat kan niet’, zei ze.

‘Maar ik ben er nog altijd. Ik doe nog steeds wat ik doe en daar worstel ik mee’, besluit Sharon. ‘Uiteindelijk leven we nog lang en gelukkig. Oh nee, dat doen we niet!’