×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shannen Doherty deelt heftige foto van eerste operatie

15.09.2016 -

Shannen Doherty deinst er niet voor terug om haar kankerverhaal te delen met haar volgers. Na foto's van haar chemokuren en het afscheren van haar donkere lokken gaat ze nu terug in de tijd met een heftige foto.


Daarop is de actrice te zien bij een van haar eerste operaties. Ze ligt in een soort tunnel met een zakje om haar mond die is aangesloten op apparaten. 

'Mijn chirurg wilde de beste uitkomst die mogelijk was', schrijft ze erbij. 'Dat betekende een hyperbare kamer met veel andere out of the box methodes. Het resultaat: hij heeft mijn huid gered. Letterlijk.' 

Waarschijnlijk is dit de operatie geweest waar haar borstklier en tepel zijn verwijderd aan een borst. Shannen zit nog volop in de medische molen voor haar ziekte, borstkanker, en is bang dat de kanker zich heeft verspreid in haar lichaam. Ze heeft veel steun aan haar man, familie en ook aan het medische team. 'Er komen nog veel ingrepen in de toekomst, maar zolang deze man mijn dokter is voel ik me veilig. Ik zou me niet gezegender kunnen voelen dan met hem.'