×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shakira was bang dat ze niet meer kon zingen

10.06.2018 -

Shakira was bang dat ze nooit meer zou kunnen zingen. De zangeres moest in november van het vorig jaar haar wereldtournee onderbreken vanwege stemproblemen.


Inmiddels treedt Shakira weer op. Maar de problemen met haar stem waren ernstiger dan ze in eerste instantie dacht. Dat maakte de zangeres nerveus. 'Ik was soms bang dat ik nooit meer zou kunnen optreden', zegt ze in een interview met de BBC. Hoewel de doktoren haar hadden gewaarschuwd dat ze mogelijk geopereerd zou moeten worden, bleek dat tot grote opluchting van de Colombiaanse ster toch niet het geval te zijn.

Shakira is zielsgelukkig dat ze weer op kan treden. 'Tot nu toe gaat het geweldig. Maar ik ben wel iets narcistischer dan voorheen. Ik ben me er veel meer bewust van dat de mensen voor mij komen, dus wil ik dat ik goed zing en er goed uitzie.'

Zaterdag was Shakira in de Amsterdamse Ziggo Dome. Ze had voor die gelegenheid haar kinderen meegenomen. Maandag is ze te zien in Londen.