×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Shakira en Gerard Piqué uit elkaar’

6.10.2017 -

Shakira en voetballer Gerard Piqué zijn uit elkaar. Dat gerucht ging al langer omdat de twee niet meer samen werden gespot. Het waren de Colombiaanse media die het vuurtje deden aanwakkeren na berichtgeving over een vermeende scheiding. Nu is het alleen nog wachten op de persverklaring.


De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren. Meerdere bronnen weten te vertellen dat de 40-jarige zangeres zelfs niet meer thuis woont. 'Shakira heeft de beslissing genomen. Het is echt serieus', menen ingewijden.

De zangeres en de voetballer zijn al eerder uit elkaar geweest omdat Piqué meerdere keren zou zijn vreemdgegaan.

Het stel leerde elkaar in 2010 op Ibiza kennen. De vonk sloeg direct over. Tot een officieel huwelijk is het alleen nooit gekomen. Wel kreeg het stel twee kinderen: Milan (4) en Sasha (2).

 

Els meus dos mites.

Een bericht gedeeld door Gerard Piqué (@3gerardpique) op