×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Serious Request in volle gang

20.12.2017 -

Serious Request 2017 is in volle gang. Eergisteren ging de actie van start in Apeldoorn. Daar staat het glazen huis dit jaar. Serious Request duurt nog tot en met 24 december. Wij hebben een aantal leuke sfeerfoto's voor je op een rijtje gezet.


Serious Request haalt dit jaar geld op om door crisis verscheurde families weer bij elkaar te brengen: 'Kerst is een tijd van samen zijn. Dat geldt helaas niet voor iedereen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen mensen op zoek naar hun dierbaren. Vanuit het Glazen Huis in Apeldoorn roepen 3FM dj’s roepen het hele land op om geld in te zamelen voor het Rode Kruis, met als doel vermisten op te sporen en het contact te herstellen. Samen, met de hulp van hopelijk heel Nederland, brengen we een ouder, broertje of een zusje weer thuis', staat te lezen op de website. Een nobel doel!

En afgezien van dat nobele doel, is er natuurlijk ook heel veel gezelligheid. Hieronder wat highlights:

 

De eerste tussenstand is 917.633 euro!Dankzij JULLIE!#SR17 #SeriousRequest #GlazenHuis

Een bericht gedeeld door NPO 3FM (@npo3fm) op