×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sergio Herman moet opnieuw rijexamen doen

2.03.2018 -

Sergio Herman moet toch weer naar een rijschool. De Zeeuwse topkok heeft het beroep tegen een Belgische boete voor te hard rijden verloren.


De correctionele rechtbank in Brugge schaarde zich vrijdag achter het vonnis van de politierechter. Die veroordeelde Herman tot een geldboete van 720 euro en een rijverbod van drie maanden. De 47-jarige sterrenchef moet alle rijexamens opnieuw afleggen, mledt Belga.

Herman werd in september 2016 betrapt in de Belgische stad Damme. Hij reed 105 kilometer per uur op een weg waar vanwege werkzaamheden niet harder dan 50 kilometer per uur gereden mocht worden.

Het was niet de eerste keer dat de restaurateur over de schreef ging. In 2014 werd hij al eens veroordeeld voor een zware snelheidsovertreding in Maldegem. Daardoor viel de straf dit keer zwaarder uit.