×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Serena Williams viert babyshower in stijl

6.08.2017 -

Serena Williams vierde zaterdag haar babyshower met een clubje bekende vriendinnen. De tennisster nodigde haar zus Venus, zangeressen Ciara en Kelly Rowland, actrice Eva Longoria, songwriter Angie Beyince en celebrity La La Anthony uit voor een feestje in jaren vijftig-stijl.


Ciara plaatste zaterdag een reeks foto's op Twitter van het welkomstfeestje voor de baby. Daarop is te zien dat de dames in Grease-achtige outfits poseren voor een oude truck en dansen rond een jukebox in een klassieke Amerikaanse diner.

Serena Williams en haar verloofde, Reddit-baas Alexis Ohanian, bereiden zich gedegen voor op de komst van de baby. Eind vorige maand deelde de 35-jarige sportster op Snapchat filmpjes van een babycursus die de twee samen volgen.