Placeholder

Selena vindt Justin Bieber een zak

De hernieuwde liefde tussen Justin Bieber en Selena Gomez blijkt geen lang leven beschoren. De zangeres vindt het meisjesidool alweer een 'zak' en ze weigert hem te zien.

"Het gaat momenteel niet zo goed", vertelt een insider aan HollywoodLife.com. "Ze gedragen zich kinderachtig en spelen spelletjes met elkaar, in plaats van eindelijk een punt achter hun relatie te zetten of juist een nieuwe start te maken."
Selena plaatste dinsdag een mysterieus screenshot van een sms die ze mogelijk van Bieber had gekregen. "Ik wil je gewoon een knuffel geven en je vertellen hoe bijzonder je bent", luidde het bericht. "En dat is degene naast wie je wakker wilt worden", aldus het commentaar van Selena bij de afbeelding.
De brunette stapt waarschijnlijk binnenkort op het vliegveld naar Napels voor het Ischia Global Film And Music Festival van 12 tot 20 juli. Er is echter geen sprake van dat Justin haar achterna reist voor een romantische vakantie, aldus de bron. "Selena wil niet dat hij in Italië of ergens anders bij haar in de buurt is als hij zich als zo'n zak blijft gedragen", aldus de insider.
Biebs gooide olie op het vuur door op zijn Shots-profiel kiekjes te delen waarop hij poseert met het 18-jarige model Yovanna Ventura. Op één daarvan slaat ze zijn armen om hem heen, onder zijn trui. Ook postte hij een foto van zichzelf en Chantel Jeffries in zijn privévliegtuig, met een enorm bed op de achtergrond. "@chantel – in het bed in het vliegtuig passen maximaal 3 personen", hintte hij.