‘Selena Gomez niet toe aan nieuwe relatie’

Selena Gomez is nog niet toe aan een nieuwe relatie, omdat ze Justin Bieber niet kan loslaten. Volgens HollywoodLife zit de actrice emotioneel met zichzelf in de knoop.

Selena wil dolgraag een relatie met Justin, maar ze wil de enige vrouw zijn in zijn leven en daar heeft Bieber nog geen zin in. 'Ze kan zich niet op een andere relatie concentreren, omdat haar relatie met Justin, degene die ze wil, zo beschadigd is', aldus een insider. Toch gaat Selena met andere jongens uit, omdat ze niet wilt dat Justin ziet 'hoe erg hij haar heeft gekwetst'.

Ondertussen heeft niemand minder dan Miley Cyrus nog wat advies voor de geplaagde Justin. 'Je hebt heel veel geld. Betaal mensen om je uit de problemen te houden en feest alleen thuis. Koop een huis en bouw er een club aan vast', zei de zangeres donderdagavond bij Jay Leno op de bank in de The Tonight Show.

En dat is misschien wel precies wat Biebs gaat doen. Volgens TMZ heeft het tieneridool een paar landgoeden bekeken, niet ver van zijn huidige optrekje in Calabasas. Justin zou op zoek zijn naar een optrekje op het platteland, zodat hij geen last heeft van klagende buren.