×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Selena Gomez in therapie voor paniekaanvallen

3.08.2017 -

Selena Gomez is met 124 miljoen volgers de meest gevolgde persoon op Instagram, maar weet ook wanneer het tijd is om een stap terug te doen. De Amerikaanse zangeres en actrice ging vorig jaar oktober in therapie. Ze cancelde haar tour en zocht hulp voor haar oververmoeidheid en paniekaanvallen. In het septembernummer van InStyle spreekt ze open over haar psychische gezondheid en therapie.


''Ik ging er negentig dagen tussenuit en het was het beste dat ik ooit heb gedaan'', vertelt ze in het magazine. ''Ik had geen telefoon, niets en ik was bang, maar het was geweldig en ik heb een hoop geleerd.'' Gomez zegt ook dat het compleet afgesloten zijn van de buitenwereld en haar leven als een celebrity cruciaal waren voor haar herstel'', meldt People.com.

''Ik was op het platteland en deed mijn haar nooit. Ik deed paardentherapie, dat is zo mooi. En het was zwaar, natuurlijk. Maar ik luisterde naar mijn hart en dacht 'Oké', ik denk dat dit me heeft geholpen om sterker te zijn voor andere mensen.'' Hoewel de zangeres weer helemaal in the picture is (nieuwe muziek, een nieuwe relatie en een fashion overeenkomst met Coach) bekend ze nog steeds moeilijke dagen te hebben.

De 25-jarige Selena is verder heel gelukkig met haar nieuwe vriend Abęl Makkonen Tesfaye, alias The Weeknd, maar zegt ook te weten hoe belangrijk het is om op eigen benen te staan. De zangeres is naar eigen zeggen erg veranderd. ''Ik was vroeger zo jong, gemakkelijk te beïnvloeden en onzeker.'' Nu weet ze beter wat ze wil. ''Je wilt iemand die een aanvulling is op je leven. Ik ben gelukkig, want hij is bovenal mijn beste vriend.''