Selena eist openheid van Justin over relatie

Tortelduifjes Justin Bieber en Selena Gomez steken hun hernieuwde romance niet meer onder stoelen en banken. De zangeres wil namelijk aan alle Believers laten zien hoe sterk de liefde van en voor Justin is, in tegenstelling tot wat sommige fans denken.

Justin en Selena zijn de afgelopen week gespot tijdens verschillende romantische dates, onder meer in de bioscoop en de dierentuin. Vooral bij dat laatste afspraakje konden de twee niet van elkaar afblijven.

"Selena heeft Justin laten beloven dat ze hun relatie niet langer verbergen maar juist zoveel mogelijk samen in het openbaar verschijnen en de wereld laten zien hoe veel ze van elkaar houden", vertelt een bron aan Hollywoodlife. "Selena denkt dat dit Justin kan veranderen en dat critici die het niet eens zijn met haar keuze, zo van mening veranderen."

De Come And Get It-zangeres is ervan overtuigd dat de verkering dit keer wel stand houdt en denkt daarom ook wel wat kritiek te kunnen verdragen. "Ze denkt dat de relatie dit keer voor de volle 100 procent gaat lukken", aldus de insider.