×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Seksvideo’s realityster Laura Ponticorvo gelekt

17.03.2017 -

Laura Ponticorvo, vooral bekend van de RTL-realityserie Mijn vieze vette vervelende verloofde, wil aangifte gaan doen van het hacken van persoonlijke beelden. Hackers hebben seksvideo’s van Ponticorvo bemachtigd en deze online gelekt.


Het management van Ponticorvo laat via RTL Nieuws weten verder niets te zeggen over de hack. Het zou gaan om tientallen intieme foto’s en video’s waarop de reality-ster seksuele handelingen pleegt. In haar dagelijkse vlogs heeft Ponticorvo nog niets gezegd over de hack; haar bijdrage van donderdag ging over 'ontploft haar'.

Eerder deze week lekten er al privéfoto’s van acteurs Emma Watson en Amanda Seyfried. De hackers stellen ook beelden van Carice van Houten te hebben ontvreemd, al zijn deze nog niet gepubliceerd.

De hack heeft online al de naam The Fappening 2.0 gekregen. De eerste ‘Fappening’ vond plaats in 2014, toen een groot aantal privéfoto’s van sterren als Jennifer Lawrence en Kate Upton werden gelekt die zij op iCloud van Apple bewaarden.