Placeholder

‘Sekstape met Charlie Sheen’

Er zijn filmpjes gemaakt waarin te zien is hoe acteur Charlie Sheen crack rookt en een andere man oraal bevredigt. RadarOnline claimt de beelden te hebben bekeken.

Volgens de entertainmentsite gaat het om meerdere video's van elk ongeveer dertig seconden. Daarin zou Sheen, die vorige week bekendmaakte dat hij seropositief is, crack roken met een pijpje om vervolgens onder invloed van de harddrug een andere man te verleiden. Een bron zegt dat de filmpjes in 2011 zijn gemaakt in Nevada.

De beelden dienden als bewijsmateriaal in een rechtszaak die een man had aangespannen tegen een tot nu toe niet nader genoemde ster met herpes. De beroemdheid zou seks met het slachtoffer hebben gehad, ook al wist hij dat hij aan de seksueel overdraagbare aandoening leed. Volgens RadarOnline was Sheen die ster.

De Anger Management-acteur zou tegen de man hebben gezegd dat hij geen besmettelijke ziektes had, waarna ze onder andere samen porno keken en verschillende seksuele handelingen bij elkaar verrichten. De twee zouden het zonder condoom hebben gedaan. In de rechtszaak werd gerept over een 'duister plan'.

Een anonieme bron zegt dat de nu vijftigjarige Sheen de zaak uiteindelijk voor miljoenen dollars schikte. Dat deed hij naar verluidt nadat hij erachter was gekomen dat zijn avontuurtje was gefilmd. Na de schikking kreeg hij de opnames in handen en liet hij ze vernietigen, maar RadarOnline schrijft dat er kopieën in omloop zijn.

Een redacteur van de site zou de filmpjes vorige week hebben gezien. "Charlie heeft de opnames laten opkopen door zijn team en een schikking getroffen omdat hij en zijn management vreesden dat dit zijn leven zou verwoesten als het ooit zou uitkomen", aldus een bron. "Hij moet haast wel bang zijn dat ze ergens opduiken."