Seksschandaal rondom Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond gaat Paris Hilton achterna. Naar verluid is er momenteel een sekstape in omloop, waarin de actrice de hoofdrol speelt.

Lieke en haar partner zouden een poos geleden door beveiligingscamera’s zijn gefilmd, terwijl ze seks had in het tuinhuisje dat hoort bij een kapitale villa in het midden van het land. De tape werd vorige week aan een site aangeboden.

De (porno)actrice beweert echter zich van geen kwaad bewust te zijn en niets van een eventuele sekstape af te weten. “Als er al een sekstape is dan is die in privebezit,” aldus Playboy bunny Lieke. Volgens de aanbieder van de tape is het logisch dat van Lexmond niks van de video afweet, de beelden zouden namelijk in het geniep zijn opgenomen.  

Lieke was vanochtend te gast in het Radio 538 programma van Edwin Evers. Hier vertelde ze ervan te balen dat het verhaal nu de ronde doet over een sekstape, waarop ze in actie te zien is. “Het is al zo’n kuttijd voor me en dan gaan krijg je dit soort verhalen. Ik werd gisterenavond door mijn oma gebeld of het waar was”, aldus  de GTST-ster.

Het zit Lieke de laatste tijd dan ook niet bepaald mee. Eerst sneuvelde haar relatie met Marco Borsato’s toetsenist, Jeroen Rietbergen. Vervolgens kon van Lexmond haar kont nog niet keren of haar ex paradeerde al aan de zijde van glamourvrouw Linda de Mol. En nu het verhaal over een vermeende sekstape. “Het is gewoon onzin. Ik heb het sowieso wel even gehad met alle publiciteit”, zegt de brunette hierover. We hear you Lieke, géén nieuws is goed nieuws!