‘Seks is thuis toch anders’

Seks voor het oog van de camera voelt toch wel wat anders dan thuis. Dat zegt Thijs Römer in RTL Boulevard over de hoofdrol die hij samen met zijn vrouw Katja Römer-Schuurman speelt in Nieuwe Buren.

Seks voor het oog van de camera voelt toch wel wat anders dan thuis. Dat zegt Thijs Römer in RTL Boulevard over de hoofdrol die hij samen met zijn vrouw Katja Römer-Schuurman speelt in Nieuwe BuIn de serie, naar het gelijknamige boek van Saskia Noort, spelen Katja en Thijs een koppel dat nogal eens van bil gaat. “Als er dan toch dertig man om je heen staan en je met blote billen op elkaar moet liggen, dan maar liever met degene met wie je dat kent”, vindt Thijs. “Ik mis thuis de cameraman en geluidsman eigenlijk wel.”

In het begin dacht Katja dat het spelen van een stelletje misschien wel een beetje gênant zou zijn, maar uiteindelijk vond ze het wel grappig. "Het is juist wel spannend en ook onwijs leuk om met elkaar te spelen. Het voegt iets toe aan onze relatie", aldus de actrice.

"En je ziet elkaar nog eens", voegt haar man Thijs daaraan toe. “Normaal ga je naar je werk en zeg je: 'Tot vanavond'. En nu stap je samen in de auto."