×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Seal nu zelf beschuldigd van seksueel geweld

16.01.2018 -

Nadat zanger Seal zich eerder hardmaakte voor slachtoffers van seksueel geweld in Hollywood, is hij nu zelf onderwerp van een aanklacht. Actrice Tracey Birdsall claimt dat haar voormalig buurman haar in 2016 tegen haar wil probeerde te zoenen, seksueel getinte opmerkingen maakte en aan haar borsten zat. De politie heeft de zaak in onderzoek, Seal ontkent alle aantijgingen.


Vorige week nog maakte de ex van Heidi Klum zich op sociale media druk over de speech van Oprah Winfrey tijdens de uitreiking van de Golden Globes, terwijl ze naar zijn mening jarenlang juist grote boosdoener Harvey Weinstein de hand boven het hoofd hield. Seal riep slachtoffers van seksueel misbruik en ongepast gedrag op hun verhalen zo breed mogelijk te delen.

Volgens TMZ was het nota bene die oproep die maakte dat Birdsall met haar verhaal naar buiten durfde te komen en een aanklacht indiende tegen Seal wegens seksueel geweld. Een woordvoerder van de zanger laat weten dat Seal alle aantijgingen met klem ontkent en zich met volle overtuiging verdedigt tegen de valse beschuldigingen.