×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Seal heeft een oogje op Charlize Theron

Seal heeft een oogje op Charlize Theron
5.05.2019 -

Na een ontmoeting in een hotel in New York met Charlize Theron schijnt Seal erg gecharmeerd te zijn van de blonde actrice. De 56-jarige Britse zanger hoopt op een tweede ontmoeting in Los Angeles.


‘Ze bleven elkaar maar tegenkomen en Seal was behoorlijk charmant. Hij heeft een goed praatje en had daardoor geen enkele moeite om zichzelf voor te stellen aan haar,’ vertelt een insider aan Mirror. ‘Ze liepen elkaar een paar keer mis, maar als ze elkaar wel tegenkwamen, was er sprake van veel chemie. Seal vond het leuk en wil haar graag nog een keer zien zodra hij weer in Los Angeles is.’

De geruchten dat Seal een oogje heeft op Charlize volgen kort op de ontkenning van Charlize dat er iets speelt tussen haar en acteur Brad Pitt. De 43-jarige actrice is naar eigen zeggen al jaren single, maar heeft nu wel meer tijd voor het vinden van liefde.

Seal is ook al een tijd vrijgezel. De zanger scheidde in 2012 van ex-vrouw Heidi Klum.