×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schwarzenegger aangeklaagd door gevangenen

7.03.2014 -

Arnold Schwarzenegger wordt voor de rechter gesleept door 22 (ex-)gevangenen. De criminelen zeggen dat de voormalig gouverneur van Californië hen bewust heeft blootgesteld aan een gevaarlijke ziekte.


Volgens de gevangenen heerste in de Californische gevangenis stofkoorts. Autoriteiten waren ervan op de hoogte dat de schimmelziekte in de cellenblokken heerste, maar liet de gedetineerden gewoon zitten, zo is te lezen in de rechtbankpapieren in handen van TMZ.
30 gevangenen zouden zijn overleden en vele anderen zouden verminkt zijn door de ziekte, die organen aantast en amputaties en hersenbeschadiging tot gevolg kan hebben. De mannen eisen dan ook een flinke schadevergoeding van The Governator.