×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schoondochter regelde verzoening Gert en Sheila

31.07.2015 -

Gert Timmerman zal zijn schoondochter Aimée waarschijnlijk eeuwig dankbaar zijn. Zij zorgde ervoor dat zijn dochter Sheila zich weer met hem verzoend heeft.


Toen Gert Timmerman onlangs zijn 80e verjaardag vierde, ontbraken alle drie zijn kinderen op dat feest. Zowel zijn dochters Sandra en Sheila als later ook zoon Gert jr. verbraken al het contact met hun vader.

Een jaar geleden gaf Sheila haar jawoord aan Aimée. Zij is degene die de verzoening heeft bewerkstelligd, zo meldt De Telegraaf.

Sandra vindt dat Sheila moet doen wat ze denkt dat goed is. Zij heeft echter geen enkele behoefte aan een verzoening. Sterker nog, zij komt over een paar maanden met een boek waarin ze schrijft over de vreselijke tijd die zij heeft meegemaakt met haar vader.