×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schikking in mishandelingszaak Vince Neil

21.10.2016 -

Mötley Crüe-zanger Vince Neil hoeft niet de bak in voor de mishandeling van een vrouw in Las Vegas.


De muzikant kreeg donderdag wel een boete en voorwaardelijke straf voor het incident, waarbij hij de vrouw aan haar haren naar de grond trok. Ook moet hij in therapie om zijn agressie onder controle te krijgen.

De mishandeling in april kreeg extra veel aandacht, omdat acteur Nicolas Cage ingreep en Vince probeerde te bedwingen. Dat leidde tot een handgemeen tussen de twee, waarbij behoorlijk geworsteld en geschreeuwd werd.

TMZ schreef destijds dat de vrouw op Vince afkwam om een handtekening te vragen, en dat totaal niet duidelijk was waarom de zanger haar aanviel. De zaak die het slachtoffer tegen Vince aanspande, loopt wel nog. De vrouw eist minstens 150.000 dollar (bijna 140.000 euro) van hem.