Scheiding Cheryl en Ashley Cole officieel

Het zat er dik in, en nu is het dan eindelijk officieel naar buiten gebracht: Cheryl Cole gaat scheiden van haar man Ashley nadat hij haar meerdere malen bedroog. 

De 29-jarige Chelsea-voetballer heeft zijn vriendin meerderemalen bedrogen en nu is de maat vol voor de Girls Aloud-zangeres. “Cheryl Cole gaat scheiden van haar man Ashley Cole. Cherylvraagt de media om haar privacy te respecteren in deze moeilijke tijd,” zegthaar woordvoerder in een officiële verklaring.

Cheryl en Ashley trouwden in 2006. In 2008 had Ashley een 5maanden durende affaire met de vriendin van een teamgenoot. Cheryl vergaf haarman en wijdde een album aan haar liefdesverdriet. Haar nieuwste single heet danook ‘Fight for this love’. Een maand geleden vertelde ze zelfs nog graag eengezin te willen stichten met haar man.

2 weken geleden kwamen er naaktfoto’s van Ashley naar buiten. Deze zou hij verstuurd hebben naar een blootmodel. Naar aanleiding hiervan lieten 5 vrouwen weten met de voetballer naar bed te zijn geweest. Toen ze dit ontdekte besloot de 26-jarige zangeres de strijd voor haar huwelijk op te geven. Ze vertrok zondertrouwring naar Los Angeles en liet haar man via een sms weten dat ze wilscheiden.

Ashley is er kapot van. Hij smeekte zijn minaressen om nietste vertellen want een scheiding van zijn vrouw zou hij niet overleven.