×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Scheiding Alicia Silverstone afgerond

Scheiding Alicia Silverstone afgerond
23.11.2018 -

Alicia Silverstone en haar man Christopher Jarecki zijn sinds vandaag officieel gescheiden. Het stel bevestigde dit nadat ze extra hulp hadden ingeroepen om de details van hun scheiding af te ronden.


Alicia en Christopher hebben een 7-jarige zoon, genaamd Bear. Omdat de twee er in eerste instantie samen niet uitkwamen, vroegen ze om advies van een privé rechter, die hen verder heeft geholpen met de beslissingen aangaande hun gedeelde voogdij.

Wat de precieze overeenkomst tussen de exen is, is niet naar buiten gebracht.

De Clueless-actrice noemt de scheiding 'hartverscheurend'. 'Je denkt niet dat je ooit apart van elkaar zal zijn op het moment dat je trouwt. Wat ik er voor nu over kan zeggen, is dat we beide de zorg dragen over Bear en dat deze situatie voor ons allebei beter is.'