×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schattig! Shane Kluivert wenst grote broer Justin succes met lieve foto

24.05.2017 -

Het is eindelijk zover voor Ajax! Vanavond spelen ze tegen Manchester United de finale van de Europa League. Justin Kluivert is natuurlijk onderdeel van het Amsterdamse team, dus zijn kleine broertje Shane wenst hem heel veel succes met een lief kiekje van toen ze klein waren.


'Veel succes van Paris Saint Germain voor Ajax', schrijft de kleinste Kluivert bij het plaatje. Shane speelt zelf in een jeugdteam van PSG. 

Shane nam ook al een lieve video op voor het team en voor zijn broer Justin. 'Ik ben supertrots op je en ik hou heel veel van je', zei de zoon van Patrick tegen Justin in het filmpje. 

Ajax neemt het vanavond op tegen Manchester United in Stockholm. De Amsterdamse club won een keer eerder de Europa League, dat gebeurde in 1992 toen het nog de UEFA Cup heette. 

 

Good luck from @psg to @afcajax

Een bericht gedeeld door Shane Kluivert (@shanekluivert) op