×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Scarlett Johansson gaat scheiden’

25.01.2017 -

Scarlett Johansson en haar man Romain Dauriac zijn naar verluidt niet meer samen. Hun huwelijk zou na ongeveer twee jaar voorbij zijn.


 'Ze zijn al uit elkaar sinds afgelopen zomer', meldt een bron aan People. Scarlett werd afgelopen zaterdag bij the Women's March gezien zonder trouwring. 

Scarlett en Romain zijn voor het eerst samen gezien in oktober 2012. In september het jaar daarna werd ze gezien met een verlovingsring. 

De twee trouwden in 2014 en hebben samen een dochter, Rose Dorothy. Ze werden voor het laatst samen gefotografeerd in oktober in Parijs. 

Het is niet het eerste huwelijk voor Scarlett dat strandt. De 32-jarige actrice was ook al getrouwd met Ryan Reynolds van 2008 tot 2010.