Sarah van Soelen

Sarah van Soelen krijgt professionele hulp in Spanje

Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes, krijgt momenteel in Spanje training zodat zij om kan gaan met alle media-aandacht die haar nieuwe relatie met zich meebrengt. Dat stelt Shownieuws op gezag van de familie van Sarah.

“Ze zit daar om helemaal tot zichzelf te komen. Ze leren haar hoe ze alle drukte moet managen, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze bijvoorbeeld lelijke berichten moet negeren”, vertelt haar familie aan het programma. Het gerucht dat Sarah daar zou zitten voor een mogelijke verslaving, verwijst de familie naar het rijk der fabelen. “Sarah is al twee jaar clean en dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat heel goed. Ze zit nu in Spanje op een plek waar mensen komen met een burn-out of als het gewoon allemaal even te veel is.”

André

De zanger vertelde in maart dat zijn relatie met Monique, de moeder van zijn zoontje André, definitief voorbij is. Kort daarna gaf André toe gevoelens voor Sarah te hebben. Volgens Hazes is deze relatie heel anders dan de relatie die hij met Monique had en met wie hij een kind heeft.

Bron: Shownieuws