×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sarah Hyland heeft nieuwe vlam

30.10.2017 -

Sarah Hyland heeft een paar maanden na haar breuk met Dominic Sherwood nieuwe liefde gevonden. De Modern Family-actrice is aan het daten met een oud-deelnemer van realityshow The Bachelorette.


Volgens Us Weekly zijn Sarah en Wells Adams al een paar maanden losjes aan het daten. De twee deelden dit weekend op social media foto's van een Halloweenfeestje waar ze samen naartoe waren. Ze gingen verkleed als Eleven en Dustin uit serie Stranger Things. Wells, die vermomd was als Eleven, gaf Sarah in zijn bijschrift een compliment. 'Een 11 op stap met een 10', schreef hij bij een foto van de twee.

 

11 hangin' out with a 10 #strangerthings

Een bericht gedeeld door Wells Adams (@wellsadams) op

 

Demogorgons. They chill as fuck. #beefsquashed #strangerthings #happyhalloween

Een bericht gedeeld door Sarah Hyland (@sarahhyland) op

Sarah heeft een moeilijk jaar achter de rug. Dit voorjaar vertelde ze in een post op Twitter dat ze kampte met fysieke problemen. Haar bericht was een reactie op kritiek dat ze te dun was, maar dat kwam door haar ziekte, vertelde de actrice. Sarah gaf daarbij aan dat ze niet wilde ingaan op wat haar precies mankeerde en of dat iets te maken had met haar eerdere gezondheidsproblemen. Toen de actrice negen jaar oud was, beek zij nierdysplasie te hebben. Vijf jaar geleden kreeg ze tijdens een transplantatie een nier van haar vader.