×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sanne Vogel openhartig over miskraam

Sanne Vogel openhartig over miskraam
2.10.2018 -

Actrice en regisseur Sanne Vogel heeft afgelopen zomer na vier maanden zwangerschap haar ongeboren kindje verloren. Dat vertelt zij dinsdag in een post op Instagram.


'De details doen er niet toe, het verdriet was groot', schrijft Vogel. De actrice had nog niet eerder naar buiten gebracht dat ze zwanger was.

Zij twijfelde heel lang of ze het nieuws in de openbaarheid wilde brengen. 'Maar ik vind het belangrijk om het wel te doen', schrijft ze. 'Ik word hier op Instagram nog steeds dood gegooid met babyreclames. Instagram wist namelijk al dat ik zwanger was voordat ik het mijn vrienden vertelde – lang leve het zoeken op Google – maar alle zoekopdrachten over het verlies van een kindje worden genegeerd. Daar is geen geld aan te verdienen. Dus blijven de dikke buiken, blije moeders en bijbehorende diensten en producten mijn tijdlijn vullen.'

Vlak na het verlies van haar dochtertje overleed ook Wouter van Luijn, de vaste editor van Vogel, tijdens een vakantie op Mallorca. De actrice is inmiddels drie jaar samen met de zes jaar jongere Melchior Schimmel. Hij vroeg haar vorige jaar ten huwelijk.