×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sandra Ysbrandy krijgt kookkwartiertje bij MAX

26.07.2017 -

Sandra Ysbrandy is vanaf maandag 4 september elke doordeweekse ochtend te zien op Omroep MAX. Samen met Mounir Toub laat ze kijkers van NPO 1 binnen een kwartier zien wat ze 's avonds op tafel kunnen zetten.


Sandra was eerder te zien als tv-kok in Life4You en daarna bij SBS6 in Thuis op zondag. Met haar nieuwe collega Mounir Toub neemt ze de kijker dagelijks om 10.15 uur bij de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

"De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk'', kondigt Omroep MAX aan.