Sandra Schuurhof slaapt soms nachten niet

Sandra Schuurhof heeft naar eigen zeggen 'eindelijk rust in haar hoofd'. Ze vertelt dat ze nog wel hartstikke druk is, net als haar vriend.

"Ik kan wel een gestreste indruk maken, zelf heb ik dat niet zo door. Toch heb ik het gevoel dat ik rustiger ben dan vroeger. Ik blijf een druktemaker, maar mijn nieuwe mantra luidt: 'Laat lekker gaan, Sandra!' Ik ga voor het best haalbare én accepteer tegenslagen. Ik lig er geen weekend meer van wakker. Druk zijn is leuk, gelukkig vindt mijn vriend dat ook," vertelt ze in het AD.

Haar vriend, de 48-jarige ondernemer Hans Luiken, is al net zo druk als Sandra. "Dan zien we elkaar soms 5 of 6 dagen niet. De week erop misschien weer wel. Zo blijft het lekker fris, toch? In het begin van een relatie laat je natuurlijk wél veel vallen. Dan wil je elkaar gewoon zien. In ons geval betekende dat dat we soms een paar nachten helemaal niet sliepen. Dan kwamen we om 1.00 uur thuis en gingen we nog aan de wijn of ergens dansen. Uiteindelijk zoek ik de drukte toch weer op, dat zit nou eenmaal in me."