Sandra Bullock treft stalker

Sandra Bullock liep de stalker die begin juni haar huis binnendrong tegen het lijf toen hij vlak bij haar slaapkamer stond, zo weet TMZ. Rond 1 uur 's nachts zou de actrice een luid geluid in huis hebben gehoord, staat in het politierapport dat in handen is van de website.

Op dat moment was Sandra in haar slaapkamer. Ze zou naar de deur zijn gelopen om deze dicht te doen en op dat moment zag ze de man, Joshua Corbett, door haar gang lopen. Volgens TMZ deed ze haar deur op dat moment gelijk op slot om de politie te bellen. Aan de politie zou ze hebben verteld dat ze vlak daarvoor onder de douche had gestaan en dat de man misschien al even binnen was.

Bekend was al dat Sandra thuis was toen de stalker haar huis binnendrong, maar nu blijkt dus ook dat de twee elkaar tegen het lijf liepen. Toen de politie eenmaal arriveerde, riep Corbett naar haar dat hij spijt had. Ook zou hij haar hebben gevraagd om hem niet aan te klagen. Joshua droeg een boekje bij zich waarin hij had geschreven dat hij en Sandra zouden gaan trouwen.

Onlangs werd duidelijk dat de man een huis vol wapens had. Kort na zijn arrestatie trof de politie al een machinegeweer aan, maar later bleek dat hij maar liefst zeven stuks had.