Sandra Bullock heeft zoon

Actrice Sandra Bullock (45) blijkt al 3 maanden moeder te zijn van het geadopteerde jongetje Louis Bardo Bullock. De actrice hield dit in eerste instantie geheim.

Het jongetje is ruim 3 maanden geleden geboren in New Orleans. Sandra en haar man Jesse James zijn 4 jaar geleden begonnen met de adoptieprocedure en mochten Louis afgelopen januari in hun armen sluiten. Het stel wilde wachten met het nieuws tot na de Oscars, maar dit is door de uitgelekte affaires van Jesse niet gebeurd.

De brunette heeft door alle gebeurtenissen besloten om Louis als alleenstaande ouder te adopteren. De scheidingspapieren voor haar huwelijk zijn ook inmiddels ingediend. “Ja ik ga scheiden. Ik ben verdrietig en bang”, vertelt de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. “Ik weet niet hoe onze wegen in de toekomst samen komen, maar ik hoop dat Louis ooit kan ervaren hoe ik Jesse ken als vader. Ongeacht hoe wij tweeën verdergaan met onze levens.”

Sandra zou zich inmiddels ook over de drie kinderen van 15, 12 en 6 van haar ex hebben ontfermd, die momenteel bij haar inwonen.