Sandra Bullock bedrogen door man

De man van actrice Sandra Bullock zou haar meerdere malen hebben bedrogen met een tattoo-moel. Volgens bronnen heeft Sandra haar man inmiddels verlaten.

Sandra’s man Jesse James had bijna een jaareen affaire met tattoo-model Michelle McGee, dat vertelt het model in een Amerikaans tijdschrift.

Toen Sandra aan de andere kant van het land zat voor de opnames van haar film ‘The Blind Side’ hadden de twee gedurende 5 weken seks metelkaar, maar Michelle had niet het idee dat ze iets verkeerd deed. Het modeldacht dat Sandra en Jesse James uit elkaar waren. “Hij gaf mij de indruk dat zeuit elkaar waren. Ik zou nooit wat met hem begonnen zijn als ik wist dat hijgetrouwd was.”

Een paar weken geleden bedankte Sandra JesseJames nog in haar speech die ze hield toen ze de Oscar voor beste actrice won voor haar rol in ‘The Blind Side’. Ze had toen nog geen enkel idee wat haarman had uitgespookt. Toen de actrice erachter kwam heeft ze gelijk haar koffersgepakt. “Ze is kapot,” aldus een insider. Eerder deze week zegde Sandra haaraanwezigheid bij de première van haar film The Blind Side in Londen af ompersoonlijke redenen.

Sandra en Jesse James trouwden in de zomer van2005.