×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sandra bedreigd na afwijzen boer Olke

3.05.2017 -

Boer Zoekt Vrouw-kandidate Sandra heeft meerdere bedreigingen ontvangen sinds duidelijk is dat haar relatie met boer Olke op niets is uitgedraaid.


"Ik heb bijvoorbeeld berichten gekregen waarin stond: 'jij kunt maar beter naar het buitenland verhuizen, anders komen we je opzoeken'. Of: 'je bent een oplichtster, een schande voor Brabant'", vertelt Sandra. De Brabantse wil niet alles herhalen omdat het 'daar te erg voor is'. "Ik zeg niet dat ze me echt komen opzoeken, maar leuk is dit natuurlijk niet."

Sandra was de favoriet van de Texaanse boer Olke, maar tijdens de stedentrip bleek dat er geen klik was. Volgens de kandidate baseren de boze Boer zoekt vrouw-kijkers zich alleen op wat ze op tv hebben gezien en dat is niet altijd terecht. "De verliefdheid was er van mijn kant inderdaad niet, dat kan gebeuren", zegt ze. "Maar dat wil niet zeggen dat ik daar met verkeerde bedoelingen heen ben gegaan, zoals me nu door kijkers verweten wordt."