Placeholder

Samantha vertrokken naar Schotland

Samantha de Jong is vertrokken naar de afkickkliniek in Schotland. Daar zal de Haagse de komende weken behandeld zal worden voor haar verslavingen en psychische problemen. Weekend spotte de blondine vlak voor haar vertrek op Schiphol...

 

Er bestond vorige week lange tijd onzekerheid of Samantha wel écht zou vertrekken richting de beroemde Castle Craig-kliniek in Schotland, omdat nog niet zeker was of de verzekering van de reality-ster alle kosten ging vergoeden. Direct nadat Samantha en haar vriend Jeffrey Lake groen licht kregen, stapte de Haagse op het vliegtuig, en vloog zij met een directe KLM-vlucht naar Edinburgh. Op de exclusieve Weekend-foto's is te zien dat het afscheid van haar vriend emotioneel was. Volgens ooggetuigen op het vliegveld had Samantha het duidelijk moeilijk met haar vertrek.

Emotioneel afscheid van vriend Jeffrey op Schiphol.

Volgens bekenden van de Haagse reality-ster beseft Samantha heel goed dat dit haar laatste kans is. 'Ze moet zo snel mogelijk haar hoofd op orde krijgen en zorgen dat zij helemaal clean wordt. Ze moet nu wel, om te laten zien aan de instanties dat zij wel degelijk een goede moeder kan zijn voor haar twee kinderen,' aldus de vriend.

Samantha zal, als alles goed gaat, pas in december terugkeren naar Nederland, waar zij ook na haar opname nog de nodige begeleiding zal krijgen. Op die manier moet voorkomen worden dat zij, zodra zij haar eigen leventje in Scheveningen weer heeft opgepakt, opnieuw een terugval krijgt.

Castle Craig, waar Samantha tot december zal verblijven.