×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha de Jong staat kinderen af

21.02.2018 -

Het jaar had niet rottiger kunnen beginnen voor Samantha de Jong. In januari werd bekend dat de realityster een zelfmoordpoging heeft gedaan en als gevolg daarvan gaan haar kinderen nu met hun vader mee naar Spanje.


Barbie heeft daarmee de moeilijkste beslissing uit haar leven moeten nemen. Met instemming van Jeugdzorg verhuizen haar kindjes Angelina (6) en Milano (2) met Michael naar Spanje, die daar een feestcafé runt. Zo krijgt Samantha de tijd zich op haar herstel te richten.

Aan een ochtendkrant laat Michael weten dat de beslissing in overeenstemming met alle betrokken partijen werd genomen. 'Het is allemaal in goed overleg met de betrokken instanties gegaan, die ook heel blij zijn dat Sam het hier zelf helemaal mee eens is', zo vertelt hij. Ook zijn er voorzieningen getroffen dat Angelina in Spanje gewoon onderwijs kan volgen.

'Het was misschien wel de moeilijkste beslissing van haar leven, maar ik denk tegelijk de verstandigste', aldus Michael, die inmiddels het geluk weer heeft gevonden bij de 22-jarige Naomi.