×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Salma Hayek dankbaar voor steun na dood hond

19.01.2018 -

Via Instagram bedankt Salma Hayek haar volgers voor de steun die ze ontving, nadat ze eerder bekend maakte dat haar geliefde hond Lupe was overleden.


'Ik ben echt geraakt door al jullie woorden. Jullie support doet me enorm goed, ik heb nog nooit zoveel comments gehad op een post. Misschien heb ik niet de meeste volgers, maar ik heb wel de beste van de wereld. Dank!', schrijft Salma onder een foto van haar overleden viervoeter.

Eerder postte ze een foto van haar samen met Lupe, met daarbij de verdrietige tekst: 'Met een hart gevuld met liefde en pijn, moest ik afscheid nemen van mijn Lupe. Ik ben zo dankbaar voor de achttien jaar dat ze mijn leven heeft verrijkt met haar grote geest. Ik heb geen woorden of tranen om te beschrijven hoeveel ze voor me betekent. Ik wens haar toe dat ze vrijuit mag rennen met mijn hondjes die al op haar wachten in de hondenhemel'.

Salma is een fervent dierenliefhebber en bezit naast nog zeven andere honden, ook nog vijf paarden, vier alpaca's, een kat, vijf papegaaien, twee vissen, een hamster, twintig kippen, kalkoenen en konijnen.